Annonsera

Oavsett vilket alternativ du väljer så kan du alltid vara säker på att få 100% hushållstäckning.

Ring oss: 073-460 93 66

eller maila: info@ltsmedia.se

 


Hushåll Väst och Öst

Äntligen hushåll når ut till 103 000 hushåll i hela Skaraborg. Tidningen finns i två olika editioner som är uppdelat på Väst och Öst.

Med Äntligen väst når du Lidköping, Skara, Götene och Vara kommun.

Med Äntligen öst når du Skövde, Mariestad, Falköping och Tidaholm.

Priser och information

Hushåll City i Lidköping och Skövde

I början av månaden ges en edition av Äntligen ut till ALLA HUSHÅLL i Lidköpings kommun, och en edition ges ut till alla hushåll i Skövde kommun. Ett perfekt tillfälle att annonsera för dig som vill nå samtliga brevlådor på din ort.

Äntligen Lidköping + Källby når samtliga 20.000 hushåll i kommunen. Äntligen Skövde når samtliga 25.000 hushåll i kommunen.

Priser och information

Företag & Affärer

Äntligen Företag & Affärer är magasinet som vänder sig till länets alla 12.700 företagare och distribueras med posten. Syftet med magasinet är att inspirera dig som företagare samt ta del av andra företagares utveckling och förhoppningsvis få din entreprenörsanda att spira.

Priser och information

Motor

22 mars och 25 oktober kommer Skaraborgs egna motortema. Ett tema i tidningen med länets i särklass högsta hushållstäckning når ”Äntligen Motor” hela 103.000 hushåll.

Priser och information

Tidningen för trädgård och inredning i Skaraborg

Passa på att synas under våra temasidor, unika sidor med fokus på just hem/bostad/inredning/trädgård som utkommer den 26 april och 20 september. Som tema i tidningen med länets i särklass högsta hushållstäckning når ”Äntligen Ditt hem” hela 103.000 hushåll.

Priser och information