Grafisk design

Din marknadsföringspartner!

Vi på LTS media har distribuerat innehåll och erbjudanden i tidningen Äntligen sedan 2010. Med en stabil grund i det tryckta mediet har vi samlat på oss bred kunskap, fyllt på med nya kompetenser och samarbetspartners. Nu kan vi erbjuda er en paketlösning med allt som rör marknadsföring – med det gemensamma målet att få ert företag eller evenemang att blomstra.

Hos oss och våra samarbetspartners hittar du vassa grafiker, copywriters, webbdesigners, digitala strateger, marknadsplanerare, social media managers, fotografer och säljare.

Annonsering i Skaraborgs största gratistidning

Med en annons i Tidningen Äntligen når du över 100 000 läsare. Du kan lämna in en färdig annons eller så sätter vi ihop den åt dig. Vi har två erfarna proffs som skapar annonser du blir nöjd med.

Egen tidning/bilaga

Det finns flera bra anledningar att göra en egen tidning. Du står som ensam avsändare och har full kontroll över innehållet, med gott om utrymme för att presentera dina idéer, dina medarbetare och din verksamhet. Välj mellan egen bilaga i Äntligen eller som egen separat distribuerad tidning. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till Skaraborgs alla brevlådor!

Grafisk design

Behöver du en ny grafisk profil, logotype, annons eller trycksak? Vi hjälper till med grafiskt material i alla dess former. Det kan vara designat innehåll till sociala medier eller en pdf som ska tryckas på tryckeri – oavsett vilket så hjälper vi dig genom hela processen.

Hemsida

Dags för ny hemsida? Tillsammans med våra samarbetspartners bygger vi hemsidor som driver trafik, är användarvänliga och fungerar i alla typer av skärmar. Ska du anordna ett event och vill ha en enkel one-page-sida eller behöver företaget en helt ny hemsida. Vi löser det åt dig!

Sociala medier

Behöver du bli mer aktiv på företagets Sociala medier? Vi har koll på vilka plattformar du borde finnas på och varför. Vi hjälper dig också med innehållsplanering och produktion av innehåll.

Artiklar

Vi hjälper dig att ta fram artiklar till kundtidningar, texter för hemsidor och inlägg för sociala medier. Det kan exempelvis vara copytexter till broschyrer och hemsidor. Innehållsplanering och artiklar till kundbilagor.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är ett komplett mediabyrå med erfarenhet inom allt från grafisk formgivning, text, foto och hela den digitala världen. Det vi inte kan själva tar vi in våra samarbetspartners för att lösa. Oavsett vad du behöver hjälp med vad gäller marknadsföring så har du kommit helt rätt.

Vi brinner för det lokala och har en nära relation till alla våra kunder. Har du en idé som du vill förverkliga? Hör av dig till oss så tar vi en kaffe (och räkmacka) och pratar om saken.

Kontakta Thomas Gustavsson, 073-460 93 66 eller Anders Georgson, 073-460 94 56

LTS Media